Játék menete

1. Kódfeltöltés / kuponbeváltás

Ahhoz, hogy pályázhass a kedvezményekre és a nyereményekre, nem kell mást tenned, mint vásárolj a nyereményjáték ideje (2017.10.16. – 12.31.) alatt minimum 1 db előrecsomagolt, vagy legalább 300 Ft értékű csemegepultos PICK terméket*, és a regisztrációt követően töltsd fel a blokkon található APA kódot, vagy a számlaszám első 9 számjegyét, a vásárlás helyét, dátumát, idejét a Kódfeltöltés oldalon. A vásárlást igazoló blokkot/Áfá-s számlát őrizd meg 2018.01.31-ig!

A nyereményjátékban kizárólag a magánszemély nevére kiállított számlát áll módunkban elfogadni, ez a Metro-ban történő vásárlásra is érvényes!

* A promócióban kizárólag a megjelölt PICK termékek vesznek részt.

2. Napi nyeremények

Minden játéknapon összesen 6 db nyertes kerül kisorsolásra az adott napon érvényes pályázatot feltöltő játékosok között, nyerő időpontok alapján. Az a játékos jogosult egy adott napi nyereményre, aki egy adott nyerő időpontot követően legkorábban tölti fel pályázatát.

A nyerteseket ezt követően elektronikusan értesítjük. Ahhoz, hogy a nyertes játékos ténylegesen jogosulttá váljon nyereményére, a vásárlást igazoló blokkot/számlát el kell postáznia a Rewart Kft. postafiók címére: 1525 Budapest, Pf.135., „PICK - A közös családi pillanatokért” jeligére. A blokk/számla postafiókra történő beérkezésének határideje a nyereményértesítést követő 10 naptári nap. Felvitt kódjaidat a Kódfeltöltés menüpont alatt rögzítjük, azokat bejelentkezés után is itt követheted nyomon.

3. Egyéb nagy értékű nyeremények

Azon Játékosok, akik PICK téliszalámi terméket vásárolnak, megnyerhetik a heti 5 db Graef szeletelőgép egyikét!

Havonta az összes adott hónapban érvényes pályázatot feltöltők között 3 db közel 500.000 Ft értékű Sony csomagot sorsolunk, melynek tartalma egy Sony Bravia Smart TV házimozi rendszer, és egy Sony Xperia XZ okostelefon.

4. Kedvezménykuponok

Kedvezményes vásárlásra jogosító kuponok, amelyekre azok a Játékosok válnak jogosulttá, akik legalább egy érvényes pályázatot feltöltenek a promóciós oldalon. Egy Játékos minden egyes érvényesen feltöltött Pályázatért választhatsz akár 3 kedvezményes vásárlásra jogosító kupont. Kedvezménykuponodat a Kuponbeváltás menüpont alatt, feltöltött kódjaid mellett található linkre kattintva tudod kiválasztani és letölteni.

5. Kapcsolat

Amennyiben olyan kérdésed merülne fel, amelyre nem kaptál választ a Játék menetéből és a Játékszabályzat áttanulmányozása után sem, akkor keress minket a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek valamelyikén, ahol szívesen válaszolunk a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseidre.